måndag 9 mars 2009

Mera Vemod

Ursh.
Vi var sååå nära att få en fin lägenhet till vår växande skara av familjemedlemmar. Men nåt j*vla dumhuvud har kommit in i budbilden. Nån med mer pengar än oss. Jag sitter och väntar på att mäklaren ska ringa upp mig och vi ska lägga vårt sista bud. Efter detta är det slut. Lägga dumhuvudet över oss så släpper vi den.
Men det som gör oss ledsen egentligen är att vi fick ett bud av köparen förra veckan som vi accepterade. Vi trodde att det var i hamn mer eller mindre. Men vad visste vi om bostadsköparebranschen? Inte mycket visar det sig. Det betydde inget. Så länge inget är påskrivet så ska man inte tro att nåt är klart. Han hade en visning till och en annan budgivare med mer pengar än oss trissar nu upp priset på denna klart renoveringsbehövliga lägenhet som vi drömt om i helgen.
Men. Som partymannen sa: "Det finns de som har det mycket sämre än vi".
Sant.
Men man får vara ledsen ändå.
Det får man.

1 kommentar:

Anna-Karin sa...

Det får man! Jag lider med dig, bostadsmarknaden är sjuk.
Så var det när vi var sååå nära att köpa ett hus. Vi hade vunnit budgivningen och allt och vi skulle skriva kontrakt, men då hade inte mäklaren ringt alla som var på visningen så en av dem ringde upp och la ett högre bud. Blä vad arg jag var då!