tisdag 5 maj 2009

Tisdagstema: Flytta


Hit ska jag flytta.
Hurra!
(Fast först ska det renoveras järnet)

9 kommentarer:

Sara sa...

ser fint ut =)

Anonymous sa...

Grattis! Vad roligt att flytta till större
/Annika

Carina . inspirera sa...

Kul att flytta till större...
Det finns så många olika "flytta"! Extra kul idag då tolkningarna blir så olika...
Kramen.

Marina sa...

Åh vad kul med flytt! Jag ska också flytta, till hus, fast det kommer tyvärr dröja tills nästa år. Men då har vi tid på oss att fundera på hur vi vill renovera ;) Hur mycket ska ni renovera? Hoppas man får följa projektet här. Ha en bra dag.

Sophie sa...

Tack för alla kommentarer :) Marina; vi ska renovera ganska mycket, alla väggar ska förmodligen strippas och målas om, nästan alla golv bytas ut och köket helrenoveras. vi ska börja på fredag och jag kommer självklart berätta massor om det här!! :) och GRATTIS till huset!

Amanda sa...

Rymligt och stort, vilket vackert golv. Du ska se vad lägenheten krymper när era saker står på plats. Lycka till med flytten och låt andra bära. /Amanda

Sophie sa...

amanda: jajamensan jag har kallat in vänner och familj att hjälpa till inför renovering och flytt. ska undvika alla tunga lyft... och smaken är som baken, jag avskyr det där golvet :)

Ida sa...

Men titta ni har också såna där platsbyggda garderober. Pilliga att måla kan jag lova :D Man tycker att det ser lätt ut, bara blaska på liksom, men det är så många små ytor och hörn att, ja, att det tog en hel påsk för oss, (7st garderober varav två dubbla dock) men då målade vi alla köksskåp också. Fast superkul är det och sååå härligt att man ser så stor skillnad av resultatet. Lycka till med allt!

emve sa...

Härligt med flytt! :o)