onsdag 6 maj 2009

Me? A Monchichi?

Vissa dagar tycker jag att jag i min nya frisyr ser ut som en monchichi. Men eftersom de är rätt så söta och luktade så gott (hela mitt liv är uppbyggt på lukter, good or bad) så bestämde jag tidigt att det var en trevlig bieffekt nya coola frisyren. Igår var en sån dag.

Linkbild lånad härifrån

Alma?


En Monchichi?

Jacka: Monki
Linne & kjol: Gina Tricot
Skor: Din Sko
Sjal: Ohlssons tyger

6 kommentarer:

Sunflower sa...

Jag tycker att du har en mycket fin gravidstil, intressanta plagg utan att det blir för mycket, och absolut inte tråkigt. :)

Kicki sa...

Ja den är lik Monchichifrisyren :). Och jag gillar både Monchichis och din frisyr. Har fortfarande kvar min Monchichi i någon kartong i källaren.

Sophie sa...

sunflower: åh tackar för den fina komplimangen!
kicki: tacktack! å du, gräv fram den! kul juh!

kajsa sa...

Såhär är det va, jag har alltid tyckt jätteilla om Monchichis. Tyckt att de är läskiga. Såsom jag tycker att de flesta dockor är läskiga. men jag är omvänd. För det första är du så söt att jag smäller av på bilden och för det andra så kan man ju inte motstå ett par klarblå, stora ögon som kikar sådär under lugg. Du är en Monchichi i mänskostorlek. och jag gillart! Ta hand om dig finaste Sophie, Kramar

Sophie sa...

kajsa: enda skillnaden mellan mig och monchichin är att jag är ögonögd och monchichin blåögd. men jag är glad att kunna omvända dig :)

Sophie sa...

ögonögd=grönögd. är visst lite snurrigt i kolan.