onsdag 15 juni 2011

Blank Nej

...fick jag när jag frågade om det gick att vara lite mer flexible med tiderna. "nej, inte för 9-3 barnen" svarade hon utan att blinka.

Jag fick svälja hårt när jag gick och tänka att ska ju iaf byta dagis i höst. En månad till får jag stå ut med trista attityden och sen är det sommarlov och efter det nytt bra dagis, med lite känsla för flexibilitet och allmänt trevnad.




4 kommentarer:

Sara sa...

Fy fasiken för en sån trist attityd! Men SKÖNT att ni ska byta förskola till hösten, hoppas det blir mycket bättre då! Håll ut! Och hoppas att du kan hitta roten till tröttheten/orkeslösheten och nån bra strategi/lösning så det vänder. Så ni får en fin och minnesvärd sommar tillsammans (även om man säkert är trött alltjämt som tvåbarnsförälder...).

Sophie sa...

ja, visst var det trist! blir lite ledsen men tänker att snart är vi på en nya förskola som jag vet är bättre. TUR!

Frugan F sa...

Urk va tråkig inställning. Synd att man ska känna sig så himla stressad hela tiden när man har deltidstider. Och att det känns som om man har barnen på nåder där fastän man har lika mycket rätt att ha barnet där som tidigare. Jag sa det på vårt utvecklingssamtal att vi upplevde att vissa inte engagerade sig lika mycket i vårt barn och oss föräldrar sen han gick ner på deltid, då har vi för övrigt 9-14 tre dagar i veckan här i stan och då blev den nya duktiga förskoleläraren kanske beklämd. Man får nog försöka stå på sig men det ä inte så lätt.

Bra att ni får byta förskola till hösten iaf. Stå ut!

Och du är ju grym som du är så varför vara avis på vissa andra...

Frida sa...

men åh, vilka surkorvar!