tisdag 23 september 2008

Två gånger jag













































Andra dagen på nya jobbet. Allt är inte som jag hade hoppats med delar av arbetsuppgifterna (ska backa upp receptionen två eftermidagar i veckan) men meningen är att detta är temporärt och jag i sinom tid bara ska jobba med ekonomin. Så jag biter ihop. Speciellt som allt annat verkar bra. Trevliga och roliga människor, bra läge, bra betalt och ekonomi är faktiskt kul. Det måste bara bli bättre helt enkelt.

Jacka: HM
Skärp: Återvinnarna
Klänning: Primark
Väska: Svenskt Tenn
Skor: Skopunkten (som nu är så trasiga att de åker i soporna-ikväll)

5 kommentarer:

- sa...

Åh! Men håll ut! Det kommer säkert bli bra, verkar ändå som att det är ett bra jobb du har landat. :D

muija sa...

Fin klänning, underbara skor. Synd att dom gav upp :(
Det blir nog bra på ditt nya jobb, lycka till! Jag vet hur det känns, har själv just börjat med nytt jobb och blir lite illamående varje gång jag tänker på det fastän det är kul. Det tar bara så på krafterna och jag måste tom. jobba på ett språk jag inter är helt 100 på!
Kram!

Ida sa...

Min kille som är frilans inom filmbranschen och alltså byter jobb flera gånger om året säger alltid "påminn mig när jag tycker allt känns jobbigt att efter 3 dagar känns det ok, och efter 2-3 veckor riktigt bra".
Samma sak varje gång, ångest efter första dagen och då påminner jag om hans egna ord. Och efter 3 dagar kommer han hem och säger att det blir nog bra ändå.
Så om 2-3 veckor kommer du ha kommit in i allt och trivas prima, I tell you!

Démo Forever sa...

Den väskan är så snygg!

Klara sa...

Fast du kan trösta dig med att din väska är sjukt snygg! Ojojoj!