onsdag 17 september 2008

Hela looken

För sköna människor som inte alla är 16 år och har storlek 34,
klicka dig in på Helsinki Streetstyle!

3 kommentarer:

muija sa...

Hej Alma!
Jag är en trogen läsare av din blog, den är faktist en av mina favoriter. Du har en så skön stil och ett avslappad och roligt förhållande till mode och stil. Jag tror inte jag har kommenterat din blog förut, jag är lite seg/lat/blyg etc, men jag kunde inte hålla mig denhär gången av helt narcissistiska skäl, dvs. OJ vad överraskad jag blev att se en bild av mig in din blog! Tack för dethär inlägget, jag håller helt med om detta. Och tack också för uppskattningen för att då och då känner man sig lite out of place och fel osv. fastän man är gammal och självsäker och nöjd. Du är fin.

Sophie sa...

Hurra va roligt! och tusen tack för komplimangerna! va roligt att du gillar min blogg! hoppas du orkar/vågar kommentera igen någon gång :) kram!

Démo Forever sa...

Jag brukar också titta sidan. Det är sjukt vad de klär sig snyggt. Jag undrar om de selekterar bilderna eller alla är så häftiga i Helsinki.
BTW, funderar jag på att börja blogga på svenska. Jag stängde ju min spanskspråkiga blogg och saknaden är stor, men jag vet ej. Det känns som att man inte har så mycket nytt att komma med heller...