måndag 16 april 2012

Håll i hatten

Jag sprang idag igen. Från min syhörna hem, tog ca 24 minuter. Det gick inte fort kan jag meddela. Att gå hade tagit ca 30 minuter. Men jag gjorde det! På onsdag är det dax igen och sen en gång till i helgen. Det blir 3 ggr/vecka. Måste komma i form. Eftersom jag och några fler ska springa Vårruset! 

Ok. Håll i hatten 2. 
Jag anmälde mig till två utbildningar idag. Informatörsprogrammet och Retorikprogrammet. Håll tummarna för mig är ni snälla. 


2 kommentarer:

Josefine sa...

Hurra! Vad kul!
Både utbildningsansökandet och springande (som kanske inte är så kul precis i början men det som är bra med löpning är ju att det går ganska snabbt att få upp lite flås!)

Sandra B sa...

Vad roligt! De utbildningarna tror jag passar dig bra. Eller att du passar för ev framtida arbete med de inriktningarna. En av de första saker jag tänkte på när jag träffade dig var att du har en väldigt trevlig röst och ett övertygande sätt att tala. Lycka till!

Och lycka till med löpningen också! Själv hade jag träningspremiär efter ett uppehåll som började ungefär samtidigt som graviditetsbesked nr 1. 15 oktober 2008 var det... Mamma Bootcamp. Jätteroligt och jättejobbigt. Kan verkligen rekommenderas för relativt nyblivna mammor!