måndag 12 mars 2012

Klipp klipp

Idag ska barnen sövas och deras tungband klippas. Helge hostade så mycket i natt att vi höll på att kasta ut honom genom fönstret (OBS skämt) så vi får se om han verkligen kan sövas. Ingen får något att äta pga detta och tar det än så länge ganska bra. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är ett dugg nervös, trots att min pappa, som själv är läkare, intygat att det kommer gå jättebra. Men sina barn. Det är ju allt. Inget får hända dem. Nånsin.



6 kommentarer:

Linnea sa...

Omg! Jag trodde först att det var ett skämt, att barnen var så skrikiga att du skojade om att klippa av dem tungan! och tänkte att det var lite väl magstarkt. Var tvungen att googla det där med tungband, hade aldrig hört talas om det. Hoppas det går bra!

cruella sa...

Gör man fortfarande sånt? Trodde det hörde det invasiva 60- och 70-talet till när man plockade halsmandlar och polyper blindtarmar och klippte tungband av hjärtans lust.

Sophie sa...

Cruelka: Ja, det gör man om det behövs. Polyper, halsmadlar och tungband. Av hjärtans lust vet jag inte, men jag vet att man hjälper många barn.

Sophie sa...

Linnea; Haha ja, i natt var nära ;)

Arne sa...

Jag tror ju Freds kommer behöva klippas någon gång också... hmm verkar vanligt!?

Sophie sa...

Ja, det är det tydligen. Men det gick fort!