torsdag 5 juni 2008

Varför svart?

Vet ni en av anledningarna till att jag har svart bakgrund (förutom att jag tycker det är snyggt)? Jo, för att man enligt vissa källor sparar energi, och därmed bloggar jag liiiite miljövänligare! Men visst, klart det är snyggare med vit bakgrund på sommaren. Men mitt miljösamvete har fått sig några törnar sen avtalet och måste bättras. Så nu; secondhand och ekologiskt shopping till så stor del som möjligt i UK/London...





3 kommentarer:

Anna-Karin sa...

Problemet med att du har svart bakgrund är att du väljer alla möjliga olika färger att skriva med som inte syns på vitt. Det gör att jag måste gå till din sida från rss-läsaren för att se vad du skriver. Fast, egentligen är väl inte det ett problem :)

Ha det underbart i London!

Anna-Karin sa...

Såg ditt inlägg i min blogg, här kommer svaret:

Jag prenumererar på dig i min rss-läsare (google reader) och då kommer alla inlägg där. Bakgrunden där är vit, men bilder och annat kommer i ursprungsfärg. Så när du skriver med t.ex ljusgult eller beige, eller faktiskt till och med grönt, så syns det inte mot vit bakgrund.
Fast det gör inget, för då kommer jag till sidan i stället och när jag väl är här brukar det vara lättare att kommentera.

åsa sa...

Shit, jag borde byta till svart bakgrund. Usch, jag känner mig mycket miljöfientlig nu.