lördag 5 maj 2012

Svullo

Min mage just nu. Den är gigantisk. Skitjobbigt. Jag äter bra, syndar bara på helgen och rör på mig varje dag, mer eller mindre. Ändå, magen bara sväller. Bysten och armarna oxå. Jag blir så arg. Jag vill inte se ut och känna mig så här längre.

Yoga, jogga och mindre kolhydrater. Hoppas jag känner NÅN skillnad om en månad.

OBS OBS jag är INTE gravid!

3 kommentarer:

Atomflickan sa...

Jag har upplevt stor skillnad den senaste månaden när jag inte ätit några sötsaker (godis/bakverk/glass) alls och bara druckit vin en gång. Innan var min mage alltid svullen, men nu är jag sällan svullen alls. Hoppas du hittar balansen som gör att du slipper känna som du gör!

Hanna sa...

Vad jag har märkt så finns det inget utrymme till att " bara synda på helgerna" , maten betyder mer än vad man kan tro. Runt 30 får man helt enkelt skärpa sig och inte tycka att man kan unna sig eller förtjäna massa skräp hit och dit, det man förtjänar är att vara bekväm i sin kropp och då får man försaka något för den sakens skull. Fast det är ju bara mina egna erfarenheter. En del kan säkert unna sig.

Sophie sa...

Tack båda två. Ni har förmodligen rätt. Jag bestämde mig iefms att det är slut på syndandet även på helgen nu. Tillbaka till "GIgodiset" och slut med chipsandet å smågodiset. Så får det bli. Tack!