onsdag 9 maj 2012

Kom igen hörrni

Sista dagen på tävlingen! Inte så många som deltagit som jag hade hoppats på. Bättre odds för de som tävlat men ruttet för min marknadsföring. Så i ett sista desperat försök; kom igen, TÄVLA!Snälla?!

3 kommentarer:

Charlotta sa...

Alltså,jag skulle alla gånger ha tävlat om jag haft en unge att ikläda dina kreationer för de är jättefina! Men kan det inte vara så kanske, att din blogg har väldigt blandad publik o inte bara mammor och pappor och därför går det lite trögt med tävlingen? Jag t.ex. har inte en endaste liten unge men läser bloggen med stort nöje ändå:) Men det kommer lossna! Det är jag säker på:) Nästa gång du har en tävling lovar jag att tipsa i min blogg pga har en del mamma o pappa vänner. Tänkte bara inte så långt den här gången. Som sagt: Det lossnar! Du är jätteduktig :)

Sophie sa...

Tack Charlotta! Och du har kanske rätt, jag har faktiskt inte tänkt på det sättet. Jag vet för lite om mina läsare helt enkelt!! Får ta reda på lite mer om er :)

Joanna sa...

haha men åh vilken söt liten bedjande mun!
hade jag haft det minsta datakontakt senaste veckorna (som inte innebar panikstressade arbetsuppdrag inför äldsta vännens bröllop) hade jag hunnit knåpa ihop bidrag.

jag instämmer med charlottas kloka ord.