måndag 25 juni 2012

Älskade onge

Helge är just nu VÄLDIGT krävande. Han är jättefrustrerad över att inte kunna gå, men vågar inte släppa taget och gå (för han kan det har vi sett). På landet kunde han inte ta sig fram på gräsmattan med sin rumpteknik och ville därför vill bli buren överallt hela tiden. Inomhus finns inte så mycket kul att göra tyvärr. Och att gå med honom orkar man bara så länge innan man kollapsar. Om han är det minsta trött eller hungrig gallskriker han om man inte gör som han vill, vilket kan vara svårt att förstå då han mest pekar och skriker DÄÄÄ!

Kanske som vilken bebis som helst, vad vet jag, men jobbigt är det. Elsie är hur soft som helst och sällan jobbig. Är det åldern?

H min fina och oftast så glada unge, hur kan vi underlätta din vardag?
3 kommentarer:

cruella sa...

Frustration är väl i och för sig utvecklande. Kan man inte ta sig fram på rumpan så får man kanske hitta en annan metod... Till exempel. Min unge ålade hellre på mage än kröp. Det gick ju inte på en stickig gräsmatta. Krypa gjorde ont i knäna utan långbyxor (mycket varm sommar) Då gick han på händer och fötter i en dag eller två. Jobbigt. Så då reste han sig och började gå:-)

Sophie sa...

Ja vi hoppas att H ska ge upp och börja gå snart han med :)

Joanna sa...

Jag minns hela sommaren innan Torsten fyllde ett, som väldigt krävande.
Frustration och ständigt rop om assistans.
Och en knäckt rygg av att gå framåtlutad innan han knäckte koden och gick själv.
Fast då fick jag också gå framåtböjd eftersom han inte tyckte att det gick fort nig att gå själv.

Blir matt bara jag tänker på det.