onsdag 2 september 2009

Smultronställe #1




Fullt av turister, men ack så härligt- Rosendals (Tack K! Trötthuvet blandar ihop namnen!) trädgårdar på Djurgården. Igår var Elsie, jag och min mamma där och promenerade och åt lunch. Ammade under äppelträden. Ignorera gärna min något plågade min. Jag var visseligen tröttare än Trötter, men trivdes bra med livet.

4 kommentarer:

K sa...

Det ser fint ut, men jag tror du menar Rosendals trädgård? :)

Joanna sa...

åh rosendals.
dit måste alltid min mamma åka när hon är i sthlm, vi har fikat mkt där (mest jag) och drömt om att vara trädgårdsmästare (mest mamma).

och din mamma ser ut att ha en fin jacka från noa noa som jag så här i efterhand inte fattar att jag inte köpte (när jag hade personalrabatt fatta saknaden av personalrabatten maaah!).
om det nu är det, annars är den väldigt lik den fina jackan.

och våra vagnar skulle passa så bra bredvid varandra, lika men ändå lite olika: vår är blå men i galon, och vi har också de där hänggrejerna att titta på men i ljusa blå nyanser och en röd (så knyts den fint ihop med er i andra färger men som också har en röd).
fint vore det.
vi kunde fika på rosendals.

kicki sa...

Åh vad mysigt ni verkar ha haft det. Kan man inte få vara ledig från jobbet och tillbringa en dag med er två istället? Vill det mycket hellre...:)

KRAM

elin sa...

hej, jag hittade fram till din blogg av en ren slump... mkt trevligt skulle det visa sej!

superdupersnygg vagn :)