måndag 22 augusti 2011

Ugglalala


Mitt företag, som en del av er känner till, Ugglalala, behöver lite gratisreklam.
Nån som har en briljant idé?
(OBS, ej skicka runt en massa Ugglalala till bloggare!)

3 kommentarer:

Charlotta sa...

Kontakta shoppingsajter ex. Miashopping.se och berätta vad du håller på med. Maila inredningstidningar ex family living och berätta om din grej. Kolla om det finns något forum typ, tidning eller sajt som är inne på eco och berätta om din grej:) Det är vad jag kommer på just nu!

Sophie sa...

tack charlotta! mailat tidningar har jag gjort, utan resultat, men jag fick en ide att skriva ett personligare mail till just family living av din kommentar. det ska jag göra! ska kolla miasshopping också! Tack!

Charlotta sa...

Vad roligt att jag kunde bidra med något:) Jag brukar faktiskt köpa familyliving trots att vi inte är någon family, eller jo, jag och fästmannen då. Men i alla fall har jag har flera gånger tänkt att Ugglala passar utmärkt där. Det är färg-glatt, lekfullt och ekologiskt. Lycka till!
P.S Jag har också nyss startat eget företag där jag också använder mej av second-handtyger men syr kläder för vuxna kvinnor. Ingen konkurrent alltså ;) Jag brainstormar och bollar gärna med dej om du vill. Tror på att nätverka med andra småföretagare :)D.S