torsdag 25 augusti 2011

För barnens skull, och alla andras med för den delen

Skulle göra ett inlägg om min frisyr men kom av mig när jag hamnade här. Precis så tänker jag kring hur jag vill lära min son (och dotter).

(Det där med frisyren kan vi väl nudda vi när vi ändå är där. Jag vill klippa av mig allt. ÄR SÅ TRÖTT på långt fult hår som H bara drar i. Vad säger ni? Är jag dum i huvudet? Jag har ju trots allt sparat i ett år typ.)


7 kommentarer:

Sara sa...

Gör't! Klipp! Håret växer alltid ut igen, ju. Vill du ha tips på en grym frisör så får du det här och nu: Åsa Pettersson på Sure Baby Yes! vid Hornstull. En ny frisyr kan göra susen mitt i all vardagsmisär...

Joanna sa...

klipp klipp!
du är så supersnygg i kort hår.

och är det dessutom praktiskt blir det en oerhört vinnande kombination.

Din morsa sa...

Tack för länk, är ett stort fan av din blogg :)

... och det är klart du ska klippa dig! Själv håller jag på att dö svettdöden typ varje dag, och håret gör det ju inte bättre.

Kicki sa...

Jag tycker att du är skitsnygg i kort hår, men jag tycker du är fin i längre också. När jag började läsa din blogg för flera år sedan hade du mörkt kort hår med lugg och det var fantastiskt snyggt :).

I sa...

För mig var det en så stor grej att behålla mitt långa hår trots barn. Jag vägrade att klippa av det eller sätta upp det i små flätor som de flesta andra mammor. (min sambo hävdar att alla mammor över 30 klipper page och ser genast 20 år äldre ut och jag är benägen att hålla med).

Men du gör som du vill. Som övriga säger, det växer ju alltid ut igen.

Om du bara vill ha förändring kan du ju färga eller bara klippa lite.

Caroline sa...

Man är aldrig dum för att någon annan säger det.

Sophie sa...

4 mot 1 säger klipp, och jag är beredd att ge hålla med majoriteten!
och caroline: nä, men just här menade jag det lite mer...ja, ta det med en nypa salt helt enkelt!