lördag 18 november 2006

Partydressing





Svart klänning (Josefsson -06), svart bolero (H&M -05), mossgröna strumpbyxor (H&M -06), 'mimmipigg'-sko (DinSko -06), guldberlock (dopgåva).







6 kommentarer:

Jenny sa...

Kanske lite väl finklätt för att vara en måndag, men jag diggar strumpebyxorna som avbrytande färg. Brukar själv köra med färgade.

alma sa...

haha, kanske beror på att det var en outfit fr i helgen som jag glömt byta datum på! :D (om du gillar dessa strumpbyxor, vänat bara på den bilden jag håller på att lägga upp just nu, på måndagens riktiga outfit!)

Jenny sa...

Låter mer rimligt :) Fast limegrönt är nog lite för färgstarkt i min smak, inget jag skulle tagit på mig. Matchningen däremot kan jag hålla med om. Matchar själv till tusen, helst med underkläderna också om möjligt.

rebecca sa...

åh dom där skorna är så fina... har tittat på dom. många gånger. är dom sköna?

cellenellen sa...

Åh du har köpt klänningen! Har varit sååå sugen på den, men var lite osäker på materialet... Hur är den? Är den mjuk och stretchig eller stel och otöjlig? Berätta berätta berätta! =)

alma sa...

rebecca; ja! det är dom faktiskt! mina är ngt för stora tyvärr, men det går ändå. man kanske inte ska sprinagmidnattsloppet med dem, men de klarar en blöt festnatt!
cellenellen; det är ett lite märkligt material, det är 'stel' bomull, inte hård och obekväm, men inte mjuk. men den är ok skön och underbart snygg!