onsdag 27 februari 2013

Gårveckans

Idag hann jag inte fota min outfit men vi kan ju låtsas att jag bar det här;


Som jag bar förra veckan nån gång.

Personliga Persson i farten

Nu vet jag att jag inte har tonvis med läsare men jag måste ändå göra det svårare att skriva kommentarer för nu får jag så mycket jävla Viagrareklam och skit i kommentarsfältet.

Det lurar mig! "Åh en kommentar!" Hinner jag tänka. Öppnar och läser;
"carisoprodol 350 mg drug test soma carisoprodol - drug side effects carisoprodol"

Eller den här grammatiskt korrekta och personliga kommentaren;
"Jag vill definitivt att leverera en snabb koncept tacka för den fina tips och råd du lägga på denna webbplats. Min tidsödande Internet visas upp har nu belönats med hjälp strategier för att utbyta med min familj och vänner. Jag skulle påstå att vi läsare faktiskt verkligen är välsignade att bo i ett bra samhälle med otroligt några stora individer med insiktsfulla poäng. Jag känner verkligen verkligen tacksam för att få upptäckte hemsidan och verkar fram till en hel del extra underhållande stunder att läsa här. Tack en bra affär igen för en hel del saker."

Oerhört lärorikt och spännande.



Som det är

Hann inte lägga upp den här igår. Preppade den men sen rann tiden i från mig. Just nu har vi en liten H med vattkoppor hemma som snälla farmor har kommit hit för att ta hand om. För under tiden jag var borta från bloggen var H förkyld och hemma en vecka och sen fick E vattkoppor. Och denna vecka har jag min andra tenta i svenska A som jag läser nu. Vabbruari har aldrig varit så verklig som i år.


Idag ska jag träna, som jag börjat med 2 ggr/veckan, och sen träffa en klasskompis och plugga.

Till sommaren ska jag ha gått ner i vikt och byggt massa muskler!

måndag 25 februari 2013

Skon från då

Vi avrundar dagen med en dagens. Allt är från hm tror jag. Utan mina docmartins. De är från 1996.



Ekonomin och kärleken

Jag är en riktig slarver med pengar. Riktigt dålig på att hålla koll på ekonomin. Det har varit vårt största problem, där vi är som mest olika och haft mest tjafs om. Men nu har Johan och jag ändrat lite i vår gemensamma ekonomi och jag känner plötsligt en lust att spara och hålla koll. Det gör oxå att skuldkänslorna när jag väl handlar nåt försvinner. Det låter som taget ur 50-talet när man säger fickpengar, men riktigt så är det inte. Efter att jag satt in en del av pengarna på vårt gemensamma matkonto betalar jag alla mina egna räkningar och resten går till mina egna kostnader som frisör, utekvällar, hudvård, kläder mm. Behöver jag nåt dyrare så hjälper Johan till. Jag tror det kommer funka utmärkt.


I lördags handlade jag två koftor helt utan skuldkänslor tillsammans med Johan och H (E var hos kusinen). Jag är mkt mkt mkt nöjd. Med både inköpen och den nya mer kärleksvänliga ekonomin.

söndag 24 februari 2013

Testing testing

Hej. Hur mår ni? Jag mår ganska bra. Jättebra vissa dagar. Mindre bra andra. Som det är.




Jag tänker att jag testar igen, när jag känner för det. Som idag. Fast den outfiten är från en annandag.

onsdag 20 februari 2013

Marknadsförare/Informatör sökes!!

Ugglalala söker en marknadsförare/informatör. Du kommer tillsammans med mig, Sophie Thelning, skapa en marknads- och kommunikationsplan, utveckla och uppdatera hemsidan, sätta tidsplaner, göra målgruppsanalyser och ansvara för all annan marknadsföring. Arbetet innebär en större insats initialt då vi ses och tillsammans utvecklar strategier och planer.

Sedan sker löpande arbete ca 1-2 ggr/månad (eller mer beroende på person). Om allt flyter på bra får du själv jobba på utan mig så mycket du vill och hinner. Jobbet är obetalt men du får erfarenhet att lägga på ditt CV (du får gärna barnkläder i ersättning om du så önskar).

Jag ser gärna att du pluggat/pluggar marknadsföring eller har någon slags dokumenterad erfarenhet av reklam/pr.
Läs mer om företaget och se produkterna på www.ugglalala.se
Skicka brev & cv till info@ugglalala.se
Har du frågor får du gärna maila på adressen ovan.


SPRID GÄRNA DETTA VIDARE!! Tack :)

torsdag 14 februari 2013

Ugglalalas nya logga

Hej. Jag saknar inte bloggen så mycket, men jag tror inte att det är slutet för bloggen. Jag tror att jag kommer igen, bara inte just nu.

Under tiden pluggar jag, jobbar så mycket jag kan med Ugglalala och försöker vara en bra mamma :)

Bland annat har jag bytt logga på ugglalala.se och är så nöjd! Fantastiska Joanna Grubbström har gjort den. Älskar den!